EMPRENEDORA

Descobreix la faceta emprenedora de l'Emma

CONFERÈNCIES

"TENS QUE SER VULNERABLE PER SER VALENTA"

-Brené Brown. Conferenciant.

L'experiència en raids d'aventura viatjant per tot el món i coneixent cultures de tot tipus, el seu perfil de bioquímica, ser mare de 3 fills, emprenedora i bombera professional, té molt a dir i compartir.

Treball en equip: liderant un equip de raids on s'està molts dies sense menjar ni dormir bé o en un parc de bombers on es poden viure serveis molt difícils. Destaca la importància de la comunicació, d'objectius comuns, de la seguretat individual i de grup, cohesió, lideratge i una bona gestió d'equip.

Esforç:
com fa falta patir i esforçar-se per aconseguir objectius que molts cops es veuen impossibles. Sense lluita no hi ha resultats i si al final no són els que s'esperava però s'ha donat tot el que una té, sempre s'aprèn.

Perseverança i superació:
la insistència i la motivació són claus per acabar una prova d'ultra distància, per fer un bon servei, per intentar ser una mica millor. La perseverança i una inquietud en fer-ho bé, d'acabar allò que es comença, i de lluitar per aconseguir els reptes.

Lideratge:
com gestionar un equip perquè les situacions més al límit no ens enfonsin, trobar la motivació per seguir endavant i estar units. Una líder ha de saber manar però alhora transmetre el que convé en cada moment, donar exemple i aconseguir una màxima eficiència de l'equip, ja sigui en una cursa, en un servei d'emergència o en una empresa.

Regeneració:
tota gran prova o servei té les seves dificultats. Com superar els moments crítics, com motivar a l'equip i tenir confiança amb una mateixa.Com sobrepassar aquest límit físic i mental i seguir endavant. Què ens mou per ser unes supervivents de nosaltres mateixes?